Havssköldpaddsägg hittade på stranden i Phang Nga

Phang Nga –

Fler havssköldpaddsägg hittades på en strand i Phang Nga nationalpark i distriktet Thai Mueang.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) Phang Nga kontor berättade för Phuket Express att de underrättades från lokalbefolkningen på söndagen (12 mars)th) att de hittat ett spår av en mor havssköldpadda.

Tjänstemän gick till stranden där de hittade boet med havssköldpaddsägg begravda inne i Khao Lampi Hat Thai Mueang National Park.

Man tror att äggen är gröna havssköldpaddor. Området påverkades inte av havsvatten eller dåligt väder. En tillfällig bur byggdes för att skydda äggen från andra djur.

Du kanske gillar det här:

En grön havssköldpadda lade 96 ägg på Tachai Island i Similan National Park.

*************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.