Malaysisk turist räddad efter att ha halkat och fallit på båt i Krabi

Krabi –

En malaysisk turist har räddats efter att ha skadats allvarligt efter att ha halkat och fallit på en båt nära Lanta Island i Krabi på natten.

Koh Lanta nationalparks tjänstemän berättade för Phuket Express att på söndagen (12 marsth) klockan 8 fick de besked om att en malaysisk turist hade ådragit sig allvarliga skador efter att ha halkat på en båt efter att en stor våg träffade båten runt 00.

Turisten var tillsammans med andra vänner för att fiska utanför nationalparkens område. Placeringen av båten var cirka 90 kilometer från nationalparksstationen.

Tjänstemän anlände till båten och den oidentifierade malaysiske turisten anlände till ett sjukhus klockan 3:28 på måndagen (13 mars).

Turisten beskrevs som i allvarligt men inte livshotande tillstånd vid presstid av myndigheterna i Koh Lanta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.