UPPDATERING: Marin sökning inleddes efter två försvunna utlänningar med kajak i Phuket

Phuket -

En marin sökning inleddes efter två saknade manliga utlänningar med kajak i Mueang Phuket.

Vår tidigare historia:

Två utlänningar har rapporterats saknade två dagar efter att de hyrt en kajak på Coconut Island i Mueang Phuket.

Nu till uppdateringen:

Det marina sökandet inleddes på söndagseftermiddagen (12 marsth) av Kusoldharm räddningsdykare. De sökte med en båt som sjösattes från Laem Hin Pier i Koh Kaew.

Kusoldharm räddningsdykare berättade för Phuket Express att sökteamet letade efter den försvunna kajaken. Hittar de kajaken går de ner i havet för att söka under och i närheten. Inga spår efter kajaken och de två utlänningarna hittades dock efter tre timmars letande hittills. Det var också stark ström under sökandet.

Under tiden har Phukets marinpolis även sökt runt det närliggande området i fråga.

Detta är en utvecklande berättelse.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.