Man arresterad med droger och vapen i Thalang

Thalang –

En thailändsk man greps med 125 metamfetaminpiller, en pistol och kulor i Thalang.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de under den här helgen har arresterat en man som endast identifierats som Mr. Mard, 30, från Thalang. Han beslagtogs av honom 125 metamfetaminpiller, en handgjord pistol och tre kulor.

Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

Du kanske gillar det här:

Chalongpolisen har gripit fyra thailändska narkotikamisstänkta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.