96 gröna havssköldpaddaägg hittades på ön i Phang Nga

Phang Nga –

En grön havssköldpadda lade 96 ägg på Tachai Island i Similan National Park.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att de hittade spår av en havssköldpaddsmamma på Tachai Island i Tai Mueang-distriktet.

DMCR:s tjänstemän och personal hittade sköldpaddsboet och upptäckte att det var 96 gröna havssköldpaddsägg. Äggen har flyttats till ett säkert område i närheten på grund av oro för skador från vädret.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.