UPPDATERING: Kropp hittades flytande i Rawai, möjligen försvunnen rumänsk dykare

Rawai, Phuket –

En oidentifierad manskropp som hittades flytande nära en ö i Rawai är möjligen en rumänsk dykare som försvann för två månader sedan.

Vår tidigare historia:

En 47-årig rumänsk dykare är fortfarande saknad. Searching Command Center hade flyttats från Yanui Beach i Rawai till Rawai Municipality och det bredare sökandet avslutades och flyttades till lokala fiskare och invånare för att hjälpa till att fortsätta leta efter honom i januari.

En oidentifierad manskropp hittades flytande nära en ö i Rawai.

Nu till uppdateringen:

Vänner till den försvunna rumänske dykaren MR. SEBASTIAN EMIL SOMESAN, 47, kom för att se kroppen. De har enligt uppgift bekräftat för Chalong-polisen att kroppen som bar dykdräkt var MR. SOMESAN.

Emellertid kommer identifieringsprocessen och en obduktion att genomföras för att officiellt identifiera kroppen och hitta den exakta dödsorsaken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.