Fransk kvinna arresterad på Pha-ngan Island för sex dagars överseende

Pha-ngan Island, Surat Thani –

En 36-årig fransk kvinna greps på ön Pha-ngan i Surat Thani för sex dagar då hon överlevde sina lagliga visumvillkor.

Surat Thani immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att de denna vecka arresterade, MS. MYRIAM NAIMA BAKHOURY, 36, fransk medborgare. Hon greps framför en resort på Pha-ngan Island.

Enligt polisen är hon nu sex dagar efter att ha överlevt sitt visum. Hon fördes till Koh Pha-ngans polisstation för att ställas inför anklagelser om överskridande och väntar på att bli utvisad.

Det är oklart hur hon greps.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.