Frankrikes konsul i Thailand besöker Phukets viceguvernör för att diskutera de senaste problemen med några franska turister

Phuket -

Frankrikes konsul i Thailand och Frankrikes konsul i Phuket besökte Phukets viceguvernör för att diskutera de senaste problemen med franska turister i Phuket.

På torsdag (9 marsth) Phukets viceguvernör Arnuparb Rodkwuan Yodrabam välkomnade Christophe Hemmings, Frankrikes konsul i Thailand och Alain Faudot, Frankrikes konsul i Phuket.

Frankrikes konsul i Thailand, Mr. Hemmings, sa vid mötet: "Om någon fransk medborgare i Phuket inte följer regler och lagar, vänligen vidta allvarliga rättsliga åtgärder mot dem. Tänk också på regler eller lagar för att deportera problematiska turister under en längre tid. Vi har stöttat allvarliga rättsliga åtgärder för alla som inte följer regler och lagar, särskilt för trafik. Tack till Phuket-tjänstemän för att de tar väl hand om fransmän i Phuket och till den stora majoriteten av franska turister som följer Thailands regler och lagar.”

Vice guvernör Arnuparb tillade, "Vi är glada över att välkomna alla nationella turister lika. Vi försöker också förhindra eventuella problem eller förluster för turister. Tack till den franske konsuln som förstår att vi gör vårt bästa jobb för att hålla alla säkra. Phuket är en känd plats för franska turister. Vi är en bra värd för att ta hand om dem också.”

Du kanske gillar dessa:

Tjugo franska motorcykelförare har gripits efter att ha orsakat allmän olägenhet.

Chefen för konsulatet för det franska kontoret i Phuket träffade Patong-polisen efter att 20 franska motorcykelförare arresterades.

En fransk motorcykelförare har åtalats för påkörning efter att en thailändsk fotgängare ådragit sig allvarliga skador i Patong.

En fransk motorcykelförare i Patong fick böter på 1,500 XNUMX baht innan han anmäldes till den franska ambassaden efter att ha orsakat allmän olägenhet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.