UPPDATERING: Förare som öppnade eld på Phukets sjukhus åtalad för mordförsök

Phuket -

En förare som öppnade eld med en pistol inne i parkeringsbyggnaden på ett sjukhus i Phuket Town åtalas för mordförsök.

Vår tidigare historia:

Phuket City Police underrättades om händelsen klockan 9:30 på tisdagen (7 mars) på femte våningen i parkeringsbyggnaden på Vachira Phuket Hospital på Yaowarad Road i Phuket Town. Den thailändska polisen grep en manlig misstänkt som öppnade eld. Mr. Tanakorn, 31 sa att han hade lidit av depression.

Nu till uppdateringen:

Phuket City Police berättade för Phuket Express att Tanakorn står inför anklagelser om mordförsök, bärande av en pistol offentligt utan tillstånd, avlossning av ett skjutvapen offentligt och innehav av skjutvapen och ammunition utan tillstånd.

Samtidigt sa den andra bilföraren, vars namn inte uppgavs av polisen, att han tutade eftersom han var rädd att chauffören inte såg bilen bakom sig när pickupen backade in på parkeringsplatsen. Han medgav att de bråkade verbalt efter det.

Han ringde polisen efter att Tanakorn öppnat eld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.