UPPDATERING: Belgier som dog i Patong påstås vara inblandad i bråk om Tuk Tuk-avgift

Patong –

En belgisk man som dog efter att han påstås ha halkat och ramlat i Patong kan ha varit inblandad i ett gräl om en Tuk Tuk-pris.

Vår tidigare historia:

En belgisk man har dött efter att han ska ha halkat och fallit med huvudet i kontakt med marken medan han försökte stoppa sin vän som bråkade med en thailändsk man i Patong.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen sa till Phuket Express att det finns två möjliga orsaker till händelsen.

Den belgiske mannens vän sa att de satte sig på en Tuk Tuk-taxi från Bangla Road till en lägenhet i Soi Na Nai tidigt på morgonen.

Tuk Tuk-taxichauffören ville ha 300 baht för resan men hans vän tyckte att det var för dyrt och de började bråka.

Den andra orsaken kan vara att de boende som bodde i flerfamiljshuset blev irriterade på deras argument innan de blev inblandade i bråket.

Patongpolisen granskar fortfarande händelsen för att avgöra om belgaren verkligen halkade och ramlade eller om det orsakades av en fysisk konfrontation.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.