Rysk man arresterad på Pha-ngan Island för 188 dagars översemester

Pha-ngan Island, Surat Thani –

En 50-årig rysk man greps på Pha-ngan Island i Surat Thani för 188 dagar för att ha överskridit sina lagliga visumvillkor.

Surat Thani immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att de denna vecka arresterade MR. LEONID TOISLOI, 50, rysk medborgare. Han greps framför en närbutik i Chalok Lam, på Pha-ngan Island.

Han är nu vid 188 dagar efter att ha överskridit sitt visum enligt polisen. Han fördes till Koh Pha-ngans polisstation för att ställas inför anklagelser om överskridande och väntar på att bli utvisad.

Det är oklart hur han greps.

*************************

 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.