Phuket kommer att hålla eventet "No Alcohol Songkran".

Phuket -

"Songkran No Alcohol Event" kommer att hållas i Phuket Town nästa månad.

Presidenten för Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO) Rewat Areerob sa till The Phuket Express på onsdagen (8 mars)th) om evenemanget.

"Eventet Songkran No Alcohol 2023 kommer att hållas torsdagen den 13 aprilth från 5:00 till 10:00 på Dibuk Road framför Limelight Avenue i Phuket Town.”

"Songkran-kampanjen är 'Ingen alkohol' som syftar till att minska trafikolyckor under Songkran-festivalen. Detta kommer att vara år nio av evenemanget "Songkran No Alcohol" i detta område, även om Songkran inte har körts sedan 2019 på grund av Covid-restriktioner. De flesta deltagarna är i åldrarna 15 till 35, vilket kommer att vara minst 25,000 XNUMX personer”, tillade Mr. Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.