Phuket kommer att stå värd för nya vattenjetmästerskap till havs

PRESSMEDDELANDE:

Phuket -

WPG#1 New Offshore Water Jet Championship är den första Phuket Island Coastline Water Jet Ski Tournament som visar upp Phuket som en sportdestination i världsklass.

Offshoretävlingen kommer att äga rum två kilometer från Bang Tao Beach, och visar upp för den internationella publiken Andamansjöns skönhet längs Phuket Island.

Konceptet med "WGP#1 Waterjet Offshore World Championship" är att utse vinnaren av ett lopp på 120 kilometer eller 74.56 miles vilket är sträckan på ett varv runt Phuket Island.

Loppet går till "Start från Laguna Beach till Phrom Thep Cape", vilket är loppets första etapp med en sträcka på 60 kilometer. Det finns två 60-kilometersträckor i loppet som utgör den totala 120-kilometersträckan.

Dessutom, i ett försök att minska sitt koldioxidavtryck, kommer de att introducera en miljövänlig elektrisk jetski vid evenemanget.

Datum: 16–19 mars 2023

Plats: Laguna Beach

För mer information: https://jetski-worldcup.com/news2023/11-JWC23-OS-EN.html

KÄLLA: Laguna Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.