Död delfin hittades på stranden på Samui Island

Samui Island, Surat Thani –

En död delfin spolades iland vid en strand på ön Samui.

Tjänstemän från Samui District Offices berättade för Phuket Express att de underrättades om en död delfin på torsdagen (9 mars)th) i Hua Thanon Beach i Maret sub-distrikt.

De anlände till stranden för att hitta den döda delfinen. Marine and Coastal Resources Research Centre och The Central Gulf Centre of Thailand i Chumphon har kontaktats.

Den döda delfinen begravdes på stranden i väntan på att personal från centret skulle ta den döda delfinen för obduktion för att hitta dödsorsaken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.