Efterlyst rysk man greps på Phukets flygplats för påstådd illegal narkotikaimport

Phuket -

En efterlyst rysk man greps på Phukets internationella flygplats för att ha importerat illegala droger.

Phukets immigrationskontor berättade för Phuket Express att på onsdagen (8 marsth) de har arresterat MR. ALEKSANDR KHUBBEEV, 37, rysk medborgare.

Han är en efterlyst misstänkt med en arresteringsorder från en thailändsk brottmålsdomstol utfärdad den 16 februari 2023, för anklagelsen om att importera och sälja illegala kategori 1-droger (metylendioxyamfetamin MDA).

Han greps vid immigrationskontrollen i den internationella ankomstterminalen. Det var oklart varifrån han kom.

*******************************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.