Svensk man hittades död i tält på stranden i Krabi

FOTO: 77 kaoded

Krabi –

En svensk man hittades död i ett tält på Ao Nang Beach i Mueang Krabi.

Ao Nang-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om kroppen på tisdagen (7 marsth) på Ao Nang Beach. Räddningstjänst och polis anlände strax efter till stranden.

Kroppen av en 60-årig svensk man hittades inne i tältet. (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande.)

Ao Nang-polisen berättade för Phuket Express att den svenske mannen dog minst två dagar innan hans kropp hittades. Inga tecken på kamp eller bråk hittades inne i tältet. Tomma ölflaskor och burkar hittades i och utanför tältet.

Lokala invånare i närheten berättade för Ao Nang-polisen att den svenske mannen stannat ensam i tältet sedan den 3 marsrd. Han sågs senast den 5 marsth efter att han köpt öl från närliggande butik.

Mycket få personliga ägodelar eller tillhörigheter hittades i tältet men Ao Nang-polisen fann att den svenske mannen postade på sin personliga Facebook att hans ägodelar togs av en vild apa i närheten för fyra dagar sedan.

Det var oklart varför mannen bodde i ett tält på en strand i Krabi och hans visumstatus meddelades inte omedelbart.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.