Mer än 15,000 XNUMX turister deltar i Full Moon Party på Phangan Island

Phangan Island, Surat Thani –

Mer än 15,000 XNUMX turister deltog i Full Moon Party på Phangan Island i Surat Thani.

Sumui PR-avdelning berättade för Phuket Express att fullmånefesten denna månad hade skjutits upp från den 6 marsth till mars 7th på grund av den buddhistiska helgdagen Makha Bucha där alkoholförsäljning förbjöds enligt thailändsk lag.

Men många turister hade anlänt till ön dagar före den religiösa högtiden för sin semester. Det var mer än 15,000 7 thailändska och utländska turister som deltog i Full Moon Party den XNUMX marsth.

Phangan Marine Office tog hand om säkerheten för att se till att alla passagerare på färjan till ön bar flytvästar och att båtarna inte var överlastade.

Koh Phangans polis patrullerade också på stranden för att förhindra brott. Det fanns inga rapporter om några större incidenter eller problem.

******************************

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.