Belgisk man dör efter att ha halkat och fallit när han försökte stoppa ett bråk i Patong

Patong-

En belgisk man har dött efter att han ska ha halkat och fallit med huvudet i kontakt med marken medan han försökte stoppa sin vän som bråkade med en thailändsk man i Patong.

Patong-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades från Patong-sjukhuset om att en 31-årig belgisk man hade dödförklarats på sjukhuset (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad- och familjemeddelande).

Offrets oidentifierade vän berättade för Patong-polisen att han och offret bråkade med en thailändsk man i en lägenhet i Soi Nanai i Patong. Den belgiske mannen försökte stoppa ett hetsigt verbalt argument mellan sin vän och thailändaren. Den belgiske mannen ska ha sprungit av okänd anledning innan han halkade och föll med huvudet i kontakt med marken. Han fördes till Patongs sjukhus med en Tuk Tuk-taxi.

Arten av argumentet och den thailändska mannens identitet gjordes inte tillgängliga av polisen.

Patongpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta dödsorsaken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.