Paraplyoperatör arresterad för intrång på stranden på Racha Island, Phuket

Racha Island, Chalong –

En paraplyoperatör greps för att ha gjort intrång på en strand på ön Racha Yai söder om Phuket.

Royal Thai Navy berättade för Phuket Express att på tisdagen (7 marsth) de inspekterade Racha Yai Island i Chalong, söder om Phuket för att intränga stranden.

En strandoperatör hittades inkräkta på Ao Pratok Beach med parasoller. Tjugo uppsättningar parasoller togs i beslag. Strandoperatören fördes till Chalongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Specifika detaljer om paraplyoperatören gavs inte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.