Tre personer skadades efter motorcykelfall från Hill i Patong

Patong –

Tre personer har ådragit sig skador efter att en motorcykel ramlat nerför en kulle i Patong.

Räddningsarbetare berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan på måndagen (6 marsth) på en lokal väg nära Patong House of Priests på Patong Hill.

De kom till platsen för att hitta motorcykeln och tre skadade personer nerför den branta backen. Patongs polis, räddningsarbetare och lokalbefolkningen hjälpte till att dra upp de tre skadade personerna från kullen. De fördes till slut till ett lokalt sjukhus.

Orsaken till olyckan var vid presstillfället okänd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.