Ryttare dör, flickvän skadad efter en motorcykelolycka i Thalang

Thalang –

  En förare dog medan en kvinnlig passagerare, hans flickvän, skadades efter en motorcykelolycka i Thalang-distriktet.

Thalangpolisen underrättades om olyckan på söndagsmorgonen (5 marsth) på sidan av Thep Krassattri Road södergående körfält i Thep Krassattri sub-distrikt.

Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta Thanongsak Raiyai, 25, från Krabi, som redan hade dödförklarats på platsen. I närheten hittade räddningsteamen den skadade motorcykeln och en skadad vägskylt.

Hans flickvän, passageraren, Ms. Piyaphon Kittikunnatee, 30, som hade ådragit sig icke-livshotande skador och var medveten berättade för The Phuket Express att hennes pojkvän förlorade kontrollen över motorcykeln innan hon kraschade in i en vägskylt. Mr. Thanonsaks huvud träffade vägmärkesstolpen.

Thalangpolisen kontrollerar dock CCTV-bilder i närheten för att ytterligare undersöka den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.