Tysk turist drunknar på ön Samui

Samui Island –

En tysk turist drunknade nära en strand på ön Samui.

Bo Phut-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om att en manlig utländsk turist drunknade vid Chaweng Beach i måndags (6 mars)th). Räddningstjänst och polis anlände till stranden.

Mannen identifierades av polisen som en 58-årig tysk man (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande). Hans kropp var redan dragen upp ur vattnet.

Bo Phut-polisen berättade för Phuket Express att tysken var med sin flickvän. De gick i vattnet på eftermiddagen. Hans flickvän kom upp ur vattnet före den tyske mannen. Hon gick senare tillbaka till stranden men hon kunde inte hitta sin pojkvän.

En vattenskoterförare hittade kroppen av den tyske mannen innan hans kropp återfanns. Räddningspersonal försökte hjälpa honom men misslyckades eftersom de sa att tysken hade drunknat under en period.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.