Brandskador i byggnaden i Kata, inga personskador har rapporterats

Kata-

En brand har skadat en byggnad i Kata men inga personskador rapporterades.

Karon-brandmännen berättade för Phuket Express att de underrättades om branden på andra våningen i en femvåningsbyggnad i Kata tidigt på måndagsmorgonen (6 marsth).

De anlände till byggnaden med en enda brandbil och det tog ungefär en timme att få kontroll över branden. Inga personskador rapporterades men några tvättmaskiner förstördes. Den exakta orsaken till branden utreds.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.