Cykeltävling kommer att hållas i Phuket och Phang Nga

Phuket -

Cykeltävlingen "Tour of Phuket 2023" kommer att hållas denna månad i Phuket och Phang Nga från den 10 marsth till 12 mars.

Etapploppet med tre dagars landsvägscykel sträcker sig över 243.96 kilometer och visar upp Phukets och Phang Ngas skönhet. Evenemanget förväntas locka åskådare och kända cykelåkare från Thailand och andra länder.

Schema!

Fredagen den 10 marsth Steg 1: Gateway

Turen startar med 4.65 kilometer.

Lördagen den 11 marsth Steg 2: Phang Nga

En 137 kilometer lång bana av vackra vägar som börjar från Phuket, rider över bron och längs natursköna vägar i Phang Nga.

Söndagen den 12 marsth Steg 3: Phang Nga Beauty

Den sista dagen innehåller en 118 kilometer lång bana. Ta in den hisnande utsikten över Phang Nga Bay för att avsluta resan.

För mer information besök: https://my.raceresult.com/225504/registration

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.