21 havssköldpaddor kläcks och beger sig ut i havet i Phang Nga

Phang Nga –

Tjugoen baby havssköldpaddor i läder har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Khura Buri-distriktet.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att en mamma havssköldpadda i läder lade ägg den 2 januari på Baan Thung Darb Beach i Koh Phra Thong sub-distriktet.

På söndag (5 marsth), 21 havssköldpaddor av läderbakgrund kläcktes framgångsrikt ur sina ägg. Sköldpaddsungarna begav sig sedan tillbaka till sitt hem i havet. Åttiosju ägg har inte kläckts. En av sköldpaddsungarna dog tyvärr efter kläckningen.

Du kanske gillar det här:

Sjuttio havssköldpaddor i läder har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Phang Nga.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.