Två kvinnor greps i Phuket för olaglig försäljning av smuggel och e-cigaretter

Phuket —

Phukets polis grep två thailändska kvinnor, en av dem är en 17-årig tonåring, för olaglig försäljning av smuggeltobak och vapinganordningar.

De beslagtagna föremålen omfattade 290 förpackningar med utländska cigaretter, mer än 300 flaskor med refill e-vätska, 15 e-cigarettenheter, 66,920 47 baht i kontanter och många andra föremål. De misstänkta, Ms Ya, 17, och Ms. Porn, 4, greps i sin bostad i Mueang-distriktet i Phuket igår, den XNUMX mars.

Phuket Police berättade för The Phuket Express att de misstänkta tidigare greps för samma brott förra månaden. Den här gången står de inför anklagelser för att ha brutit mot förbudet mot försäljning av elektroniska cigaretter, vaping-vätska eller tobaksrelaterade produkter, samt olaglig import eller innehav av varor som är obeskattade, begränsade eller förbjudna.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.