Sommaren i Thailand börjar officiellt

Thailand -

Sommaren i Thailand började officiellt på söndagen (5 marsth). Sommarsäsongen förväntas sluta i mitten av maj, enligt den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD).

TMD utfärdade ett tillkännagivande på fredagen (3 marsrd), 2023. TMD anger att Thailands vinter kommer att avslutas och sommarsäsongen börjar på söndag (5 marsth).

Under dagtid kommer de flesta områden i de övre delarna av Thailand kontinuerligt att ha varmt väder. Den lägsta temperaturen kommer att vara 35 grader Celsius. De norra och nordöstra delarna av Thailand kommer dock fortfarande att ha svalt väder på morgonen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/