Phuket Food Festival pågår i Saphan Hin i Phuket Town 

Phuket -

En Phuket matfestival hålls i Saphan Hin i Phuket Town fram till söndag.

Presidenten för Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO) Rewat Areerob berättade för The Phuket Express att festivalen, kallad "Roi Nat Yat Dai" är under konceptet "Eat Under Lights, Release Your Heart into the Sea".

Det finns många matstånd som säljer lokal mat och konserter av lokala thailändska sångare under tredagarsevenemanget från 3 mars till 5 mars 2023 från 4:00 och framåt i Saphan Hin i Phuket Town. Kom gärna och delta i festivalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.