Phuket planerar för genväg från Kathu till Thalang för att undvika trafik i Koh Kaew

Phuket -

Phuket planerar att göra en genväg från Kathu till Sri Soonthorn i Thalang för att undvika ett enormt trafikproblem i Koh Kaew.

Presidenten för Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO) Rewat Areerob berättade för The Phuket Express i går (2 mars) att tre berömda Phuket-familjer som är Sanguan Kunwanich, Kitti Saksritawee och Ao Ekwanich är glada över att kunna donera mark i Moo 4 Kathu, Moo 3 och Moo 7 i Sri Soonthorn för allmänt bruk för att göra genvägen.

Vägen kommer att gå från Phuket Mining Museum i Kathu till Bang Neow Dum-reservoaren i Baan Manik. Vägen kan undvika ett enormt trafikproblem i Koh Kaew under rusningstid.

********************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.