Fabriken för en skjorta med förfalskade märkesnamn plundrades i Kathu

Kathu –

En skjortafabrik med förfalskade märkesnamn gjorde en razzia i Kathu med tre misstänkta arresterade.

Tjänstemän från avdelningen för immateriella rättigheter berättade för Phuket Express att de slog till mot ett hus i ett bostadsområde i Soi Kathu-vattenfallet. De hittade maskiner och utrustning som användes för skjorttillverkning i huset.

Tjänstemän slog också till mot två närliggande hus där de hittade tusentals förfalskade skjortor. Tre misstänkta greps och förfalskade skjortor beslagtogs. De fördes till Kathu polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Tjänstemän från avdelningen för immateriella rättigheter sa till Phuket Express att många utländska turister kommer till Phuket eftersom turismsituationen har förbättrats. Många förfalskade märkesvaror säljs till turister, vilket har skadat Phukets turismimage.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.