Fransk motorcykelförare i Patong skickad till immigrationskontoret och rapporterad till ambassaden efter att ha orsakat en allmän olägenhet

Patong –

En fransk motorcykelförare i Patong fick böter på 1,500 XNUMX baht innan han anmäldes till den franska ambassaden efter att ha orsakat allmän olägenhet.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att ett videoklipp av utländska motorcykelåkare nära Bangla Road hade blivit viralt på sociala medier igen denna vecka. En av dem sågs på video göra hjulsnurr som orsakade mycket rök.

På onsdag (1 marsst), spårade Patongpolisen en av dem som identifierades av polisen som Sofiane Ouenzerfi, 32, fransk medborgare. Han åtalas för vållande till allmän olägenhet och körning utan körkort. Han fick böter på 1,500 1,000 baht. Motorcykeluthyrningsoperatören bötfälldes med XNUMX XNUMX baht för att ha tillåtit någon utan körkort att köra sin motorcykel.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de har rapporterat händelsen till den franska ambassaden och att Sofiane nu befinner sig på Phukets immigrationskontor.

Du kanske gillar det här:

Tjugo franska motorcykelförare har gripits efter att ha orsakat allmän olägenhet.

Fyrtiofyra utländska förare har gripits i Patong för att de inte hade körkort.

Chefen för konsulatet för det franska kontoret i Phuket träffade Patong-polisen efter att 20 franska motorcykelförare arresterades.

En grupp utländska motorcykelåkare varnades enligt uppgift för att vara till allmän olägenhet innan ett slagsmål med lokalbefolkningen bröt ut på Bangla Road i Patong.

Två utlänningar och tre thailändare greps efter att ha slagits om motorcykelracing i Patong.

En fransk motorcykelförare har åtalats för påkörning efter att en thailändsk fotgängare ådragit sig allvarliga skador i Patong.

Mer än 500 motorcykelolyckor i Phuket har involverat utländska turister på bara två månader, sade relevanta tjänstemän.

Polisen har fortsatt att slå ner utländska motorcykelåkare i Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.