China Southern Airlines lanserar ny rutt till Phuket

Phuket -

China Southern Airlines har lanserat en ny direktlinje till Phuket.

På onsdag (1 marsst) China Southern Airlines lanserade en ny rutt från Kina till Phuket. Den första kampen var en Airbus A321, flygnummer CZ6009. Planet landade på Phukets internationella flygplats klockan 3. China Southern Airlines trafikerar den nya linjen tre gånger i veckan från Kina till Phuket.

Kinesisk turism fortsätter att öka efter att Kina hävde sina Covid-19-restriktioner tidigare i år och fler flyg har blivit tillgängliga, med betydande prognoser för turismen i framtiden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.