Två ryska barn tillbaka med föräldrar efter att ha gått vilse i Patong

Patong –

Två ryska barn är tillbaka hos sina föräldrar efter att de gått vilse nära Bangla Road.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att på söndagskvällen (26 februarith) vid 9:35 att de underrättades av en rysk kvinna att hon hade förlorat sina två barn i åldrarna fyra och fem år gamla.

Phukets turistpolis, Patongpolisen och Patong Beach Lifeguards sökte efter barnen längs Patong Beach. De ryska föräldrarna fördes också tillbaka till hotellet där de bor då de undrade om någon kunde ha hittat deras barn och tagit dem tillbaka till hotellet.

Klockan 10:30 fick de besked om att de två barnen var på Patong Beach och var säkra. De ryska föräldrarna och barnen sa tack till officerare och barmhärtiga samariter som hjälpte till med sökandet.

**************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.