Tre personer greps med pistol och droger i Phuket

Phuket -

Tre misstänkta har gripits med en pistol, kulor och droger i Phuket.

Ett team från Phukets provinsförsvarskontor ledd av Jiradet Burarak har arresterat tre misstänkta denna vecka. Mr Jiradet berättade för Phuket Express att de beslagtogs av dem var en handpistol, 27 patroner, 15 metamfetaminpiller, 38 gram kristallmetamfetamin och 0.04 gram ketamin.

Gripandet av dessa tre misstänkta kom efter att poliser gjorde en första arrestering flera dagar tidigare, de fortsatte sin utredning och arresterade sedan de andra två senare.

De misstänkta fördes till Phuket City Police Station och Wichit Police Station. Den misstänktes namn lämnades dock inte ut av polisen.

Du kanske gillar det här:

En manlig misstänkt har gripits med 685 metamfetaminpiller i Thalang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.