Den thailändska polisen fortsätter att slå ner utländska motorcykelförare i Patong

Patong –

Nyhetsöversikt:

Polisen har fortsatt att slå till mot utländska motorcykelåkare i Patong.

Patongpolisen rapporterade Mondat natt (27 februarith) att de satte upp en checkpoint efter klagomål på sociala medier om att många utländska motorcykelåkare fortfarande är en trafikstörning.

Många utländska motorcykelåkare greps och många motorcyklar beslagtogs.

Du kanske gillar det här:

Tjugo franska motorcykelförare har gripits efter att ha orsakat allmän olägenhet.

Fyrtiofyra utländska förare har gripits i Patong för att de inte hade körkort.

Chefen för konsulatet för det franska kontoret i Phuket träffade Patong-polisen efter att 20 franska motorcykelförare arresterades.

En grupp utländska motorcykelåkare varnades enligt uppgift för att vara till allmän olägenhet innan ett slagsmål med lokalbefolkningen bröt ut på Bangla Road i Patong.

Två utlänningar och tre thailändare greps efter att ha slagits om motorcykelracing i Patong.

En fransk motorcykelförare har åtalats för påkörning efter att en thailändsk fotgängare ådragit sig allvarliga skador i Patong.

Mer än 500 motorcykelolyckor i Phuket har involverat utländska turister på bara två månader, sade relevanta tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.