Taiwanesisk turist dör efter snorkling i Krabi

Krabi –

En taiwanesisk turist dog efter att ha snorklat på en ö i Mueang Krabi.

Polisen i Mueang Krabi berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen av Krabis sjukhus på tisdagen (28 februari)th). Yueh Lee, 36, en taiwanesisk medborgare, togs från Hong Island i Khao Thong-distriktet. Han dödförklarades på Krabis sjukhus. En läkare sa att han dog av drunkning.

Yuehs oidentifierade vän berättade för polisen att de åkte till Hong Island för att snorkla. De bar snorklar på grunt vatten. Livräddare från Than Bok Khorani National Park såg att Mr. Lee låg med ansiktet nedåt i vattnet och stilla under en lång tid.

De upptäckte att han var medvetslös. De gjorde HLR innan han blev vid medvetande igen.

Han fördes sedan till sjukhus men dödförklarades senare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.