70 havssköldpaddor kläcks och beger sig ut i havet i Phang Nga

Phang Nga –

Sjuttio havssköldpaddor i läder har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Phang Nga.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att en mamma havssköldpadda i läder lade 116 ägg den 3 januarird förra månaden.

Igår (28 februari) kläcktes 70 havssköldpaddor i läder med framgång från sina ägg. Sköldpaddsungarna begav sig sedan tillbaka till sitt hem i havet.

Fyrtiotre ägg har inte kläckts. Tre av sköldpaddsungarna dog tyvärr efter att de kläckts.

Du kanske gillar det här:

Åttiosju små havssköldpaddor i läder har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Phang Nga.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.