Svensk man greps i Phuket för att ha varit inblandad i att tillverka illegala droger

Phuket -

En svensk man greps i Phuket efter att han ska ha varit inblandad med flera oidentifierade andra i att tillverka illegala droger.

Phuket immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express idag (28 februarith) att de har gripit MR. CHRISTOPHER DANIEL JOACHIM BORG, 34, svensk medborgare.

Hans visum har dragits in efter att han påstås vara inblandad med andra i framställningen av illegala droger och illegalt innehav av illegala droger.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.