Från redaktören: Vår kontaktinformation har uppdaterats

Hej TPN-medieläsare,

Jag ville ta en kort stund för att informera våra uppskattade läsare att vi har uppdaterat vår kontaktinformation på alla våra plattformar.

Du hittar vår huvudkontaktsida här, även om det kan ändras något beroende på var du läser oss, vare sig det är vårt thailändska språk, Phuket, Pattaya eller nationella nyheter.

När vi började 2017 trodde vi aldrig att vi skulle växa till den nivå vi har nu och vi tackar uppriktigt alla våra läsare för att de var med oss ​​på denna resa. Vi var bara en enda sida på sociala medier och en Gmail-adress i början, men vår storlek och tillväxt har nu tagit oss till den nivå att vår tidigare Gmail-adress håller på att tas bort.

Som ett resultat kommer våra huvudsakliga e-postadresser nu att återspegla våra domäner, som t.ex [e-postskyddad] or [e-postskyddad] Fullständig information finns på kontaktsidorna för varje webbplats.

Vi kommer att fortsätta att övervaka Gmail-adressen tills vidare men ber våra läsare, annonsörer, sponsorer och kunder att vänligen uppdatera sina kontaktuppgifter för oss i framtiden.

Tack för ert stöd.

Adam Judd, delägare, TPN Media, februari 2023

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.