Svart vatten hittat flyter in i Karon Beach

Karon –

Lokalbefolkningen uppmanar myndigheterna att undersöka efter att illaluktande svart vatten hittats som rinner ut i havet vid Karon Beach.

På söndag (26 februarith) invånare och turister lekte i havet vid Karon Beach nära Nong Harn Lake. De tog sig upp ur havet efter att massor av svart vatten hittats som rinner ut i havet. Havsvattnet blev sedan svart och luktade illa.

Lokalbefolkningen sa till Phuket Express att det inte var första gången. Dåligt vatten har hittats som rinner ut i havet sedan fredagen (24 februarith). De tror att det fula vattnet påstås släppas ut från verksamheter i närheten utan någon behandling.

Utländska turister sa till Phuket Express att detta inte borde hända i denna turistdestination där massor av strandgäster och simmare besöker stranden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.