Phukets flygplats firar ny rutt från södra Kina

Phuket —

Phukets internationella flygplats välkomnade med öppna armar ett kinesiskt flyg från Hainan Airlines som flög från den sydligaste delen av Kina.

Den 24 februari, klockan 6.50, landade en Boeing 737-800 från Hainan Airlines med flygkod HU465 på Phukets internationella flygplats (HKT) efter att ha genomfört en ny rutt från Guangzhou Baiyun International Airport (CAN).

Guangzhou Baiyun International Airport är den internationella flygplats som betjänar Guangzhou, huvudstaden i södra Kinas Guangdong-provins.

Thailands flygplats Ground Services (AOTGA) tillhandahöll marktjänster till HU465-flyget på Phukets internationella flygplats.

Hainan Airlines är den 55:e flygbolagskunden som får tjänster från AOTGA, enligt rapporter.

De kinesiska passagerarna välkomnades med leenden och en banderoll där det stod ”Vi firar Hainan Airlines första flyg från Guangzhou till Phuket.

Enligt flygplatspersonalen är Hainan Airlines ett kinesiskt flygbolag som har tilldelats ett 5-stjärnigt betyg av Skytrax, ett Storbritannien-baserat konsultföretag som specialiserar sig på flygbolags- och flygplatsundersökningar, recensioner och betyg. Flygbolaget driver över 500 inhemska och internationella rutter och är det största privatägda flygtransportföretaget i Kina.

Från och med nu kommer det att finnas fem flyg per vecka mellan Guangzhou Baiyun International Airport och Phuket International Airport.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på [e-postskyddad]

Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.