Mer än 2,400 XNUMX europeiska turister från kryssningsfartyg anländer till ön Samui innan de går till Sri Racha

Samui Island, Surat Thani –

Ett kryssningsfartyg anlände till Samui Island med mer än 2,400 XNUMX europeiska passagerare som kommer att generera minst fem miljoner baht för en endagsresa innan det går till Sri Racha i Chonburi.

Samui Public Relation Office berättade för Phuket Express att i går morse (25 februarith) kl. 10 anlände kryssningsfartyget Mein Schiff 00 till Na Thon Pier. Totalt anlände 5 2,409 turister från Europa och 924 fartygsbesättningsmedlemmar till ön för en dagstur.

De besökte ett elefantläger, tempel, stränder, lokala företag och gårdar med gummitappning. Några människor besökte Ang Thong-öarna i närheten.

Endagsresan har genererat minst fem miljoner baht enligt Samui-tjänstemän. Kryssningsfartyget avgick från Samui Island kl. 6 på väg till Laem Chabang Pier i Sri Racha.

Du kanske gillar det här:

Ett kryssningsfartyg anlände till Sri Racha med mer än 2,200 22 passagerare som kommer att generera XNUMX miljoner baht enligt relevanta tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.