Brand förstör dyktursbåt i Phang Nga

Phang Nga-

En brand har förstört en dykturbåt parkerad vid en brygga i Tai Mueang-distriktet.

Phang Nga Public Relations Team berättade för Phuket Express att branden började på en båt klockan 8 på söndagen (10 februari)th). Båten parkerades vid Sa Phan Poon Pier i Baan Tap Lamu, Lam Ken sub-distrikt.

Brandmän kom till platsen medan andra båtar i närheten flyttades bort från den brinnande båten. Det tog mer än en timme att kontrollera branden. Inga personskador rapporterades.

I detta skede tror man att branden orsakade en elektrisk kortslutning innan gnistor föll på oljan. Kostnaden för skadan uppskattas till cirka 13 miljoner baht.

Phang Nga Marine Office berättade för Phuket Express att båten är registrerad i Phuket som kan ta upp till 54 passagerare. Båten hade precis parkerat vid bryggan efter att ha servat turister men alla hade gått från båten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.