Patong försöker lösa alger som blommar på stranden

Patong –

Myndigheterna i Patong försöker lösa ett problem med alger som blommar på stranden.

Phukets natur- och miljöresursdirektör, Mr. Wattanapong Suksai, sa till Phuket Express: "Patongs kommun har fortsatt att städa upp alger på Patong-stranden varje dag på grund av den nuvarande blomningen. Denna algblomning har påverkat strandbesökare och simmars aktiviteter.”

”Det är många turister som besöker Patong Beach. Vi försöker förbättra turismen och samtidigt bevara det marina ekologiska systemet.” Herr Wattanapong tillade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.