Solcellsljusstolpar ska installeras längs Kamala Beach Road

Kamala –

Solcellsljusstolpar kommer att installeras längs Kamala Beach Road.

Presidenten för Kamala Sub-District Organisation Administration (SOA), Mr. Jutha Dumluck, berättade för Phuket Express att provinsen har stött en budget på 2,967,000 XNUMX XNUMX baht för att utveckla Kamala för turism.

Jutha berättade för Phuket Express att de har planer på att installera 43 uppsättningar solcellsstolpar längs Kamala Beach Road (Layi – Naka Lay Road) i Kamala. Installationen beräknas vara klar i september nästa år, 2024.

Många lokalbefolkning och turister använder vägen som för närvarande inte har tillräckligt med ljus och har orsakat många trafikolyckor. När ljusstolpsprojektet är klart kommer detta att öka säkerheten för trafikanter samt förbättra kopplingen mellan samhällen för en bättre ekonomi och turism, sa Jutha.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.