Bar i Wichit plundrades för påstådd olaglig öppning och försäljning av alkohol efter laglig tid

Wichit, Phuket –

Brottsbekämpande tjänstemän slog till mot en bar i Wichit, Mueang Phuket-distriktet efter att den påstås ha öppnat och sålt alkohol förbi den lagliga tiden.

Ett team av officerare från Mueang Phuket-distriktet och Wichit-polisen slog till mot baren i Wichit-distriktet efter midnatt idag (24 februari).

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de arresterade en man som bara identifierades som Mr. Sompong, en barchef. Han kunde inte uppvisa en laglig advokattillstånd för tjänstemän. Han fördes till Wichits polisstation för att ställas inför anklagelser om att ha öppnat en nöjeslokal utan tillstånd och sålt alkohol förbi den lagliga tiden.

Razzian kom efter att poliser fått klagomål från oroliga medborgare om att baren öppnade efter den lagliga stängningstiden som kan vara mellan midnatt och 2:XNUMX beroende på område.

Brottsbekämpande tjänstemän slog till mot en bar i Phuket stad efter att den påstås ha öppnat och sålt alkohol förbi den lagliga tiden.

Brottsbekämpande tjänstemän har fortsatt sin inspektion av nöjesställen i Patong efter klagomål från berörda medborgare om att öppna efter de lagliga stängningstiderna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.