UPPDATERING: Phuket Police påminner trafikanter att undvika Patong Hill 

Patong –

Kathu-polisen har påmint trafikanter att undvika Patong Hill på grund av vattenledningsarbete under de kommande dagarna.

Vår tidigare historia:

En del av Patong Hill Road kommer att vara tillfälligt stängd för vattenledningsarbete.

Kathu-polisen utfärdade en varning i går (22 februari). De sa till Phuket Express att trafiken kommer att stängas och fordon inte kommer att tillåtas passera Patong Hill. Den tillfälliga stängningen kommer att vara från 9:00 till 5:00 den 26 februari till 27 februari 2023 på grund av vattenledningsarbetet.

Trafikanter måste använda en annan väg från Chalong – Kata – Karon eller Surin Beach. De bad om ursäkt för besväret.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.