Fastigheter: Phuket mark till salu, 7+ Rai med vidsträckt utsikt över Andamansjön

Plats: Baan Mai Khao, Thalang, Phuket, Thailand 83150 

GPS-plats: 8.153912, 98.321506 

Föreställ dig att bygga din drömvilla, resort eller lägenhet på en 7+ Rai svagt sluttande mark med vidsträckt utsikt över Andamansjön och Thalanghalvön. Detta utmärkta läge ligger inbäddat mellan Yacht Haven Marina och Mai Khao Beach, bara en kort 10-minuters bilresa från flygplatsen, The Blue Canyon Golf Resort och bara 15 minuter från det mycket eftertraktade United World College Thailand och Thanyapura Sports Complex . Marken har en bred asfalterad vägfront och kraft till paketet, vilket gör det till den perfekta miljön för ditt nästa projekt.  

Prissatt vid 42,000,000THBDetta verkligt rymliga och pittoreska land är ett sällsynt tillfälle att inte missa. 

Om du är intresserad av att köpa eller se denna fastighet, se fler bilder eller sälja din egen fastighet, ring 088-9272454 (Punnipa) eller lägg till linje-ID: punnipa29 eller e-post [e-postskyddad]

För mer om hur vi kan lista DIN fastighet och få dess uppmärksamhet på de lokala nyheterna, KLICKA HÄR.

För fler lokala fastighetsannonser, klicka här.

Klicka här för att se den här fastighetslistan individuellt.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/