Bar i Phuket Town plundrades för påstådd öppning och försäljning av alkohol efter den lagliga stängningstiden

Phuket -

Brottsbekämpande tjänstemän slog till mot en bar i Phuket stad efter att den påstås ha öppnat och sålt alkohol förbi den lagliga tiden.

Ett team av officerare från Mueang Phuket-distriktet och Phuket City Police slog till mot en bar på Chana Jaroen Road i Talad Yai-distriktet efter midnatt idag (23 februari)rd).

Mer än 200 personer hittades inne i baren.

Phuket City Police berättade för Phuket Express att de arresterade Wisarut, 27, en barchef. Han kunde inte uppvisa en laglig advokattillstånd för tjänstemän. Han fördes till Phukets polisstation för att åtalas för att ha öppnat ett nöjesställe utan tillstånd och för att sälja alkohol efter laglig tid.

Razzian kom efter att tjänstemän mottagit klagomål från oroliga medborgare om att baren öppnade efter den lagliga stängningstiden.

Brottsbekämpande tjänstemän har fortsatt sin inspektion av nöjesställen i Patong efter klagomål från berörda medborgare om att öppna efter de lagliga stängningstiderna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.