TAT leder 'Amazing New Chapters' roadshow till viktiga kinesiska städer

PRESSMEDDELANDE:

Roadshowen, som involverar 61 thailändska turistleverantörer, besöker Shanghai, Chengdu och Guangzhou och kommer att lansera en kampanj skapad speciellt för den kinesiska marknaden.

Bangkok, 21 februari 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) leder 61 thailändska turistleverantörer inklusive hotell, resorter, researrangörer, DMC:er, attraktioner och flygbolag på "Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023", som började i Shanghai i går och kommer att besöker även Chengdu den 22 februari och Guangzhou den 24 februari.

HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, Thailands minister för turism och sport, sa "Vårt tack går till den kinesiska regeringen för dess fortsatta förtroende för Thailand som en föredragen semesterdestination, och för att ha inkluderat kungariket bland de 20 pilotdestinationerna för återupptagandet av gruppresor från Kina. Likaså tackar vi kinesiska resenärer för att de fortsätter att välja Thailand för sin semester. Thailand och det thailändska folket är redo att varmt välkomna alla kinesiska resenärer, som kan vara säkra på strikta säkerhets- och hälsoåtgärder och högkvalitativa servicestandarder under sin vistelse.”

"Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023" syftar till att underlätta och förbättra affärsdiskussioner mellan thailändska leverantörer och Kinas turistproffs, och förväntas resultera i realiseringen av affärsaffärer inom turism. Samtidigt kommer roadshowen att ge Kinas turistindustri och relevant media i de besökta städerna en uppdatering om Thailands turismsituation och turisminformation.

Ett annat mål är att skapa större medvetenhet bland kinesiska resenärer i Thailand, och att uppmuntra dem att besöka Thailand för att njuta av kungarikets stora utbud av kvalitetsturismupplevelser som erbjuds.

I var och en av de tre besökta städerna – Shanghai, Chengdu och Guangzhou – kommer det att hållas en produktuppdateringspresentation för Thailand, en marknadsgenomgång om den kinesiska marknaden för thailändska turismleverantörer och introduktion av 'Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook' kampanj skräddarsydd specifikt för den kinesiska marknaden.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa "TAT har marknadsfört Thailand under kampanjen "Visit Thailand Year: Amazing New Chapters" 2022 och fortsätter att göra det under 2023, för att återuppliva kungarikets turistsektor i alla dimensioner och för att erbjuda meningsfulla reseupplevelser till alla turister. Detta skapades speciellt för den kinesiska marknaden 'Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook' Kampanjen syftar till att ytterligare bygga upp marknadens förtroende och att upprepa att Thailand förblir en föredragen destination för kinesiska resenärer där de alltid kommer att ha en lycklig och glad semester.”

'Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook', som bokstavligen översätts till kampanjen "ju mer man reser till Thailand, desto roligare tycker de om", kommer TAT att arbeta med strategiska partners över hela Kina – både online och offline – för att marknadsföra en mängd olika kvalitetsprodukter och tjänster för turism, som fokuserar på exklusivitet och excellens och som tillgodoser den nuvarande livsstilen för olika kinesiska resesegment som hypermillennials, familjer, arbete och silverlyx.

Med den kinesiska marknaden som fortsätter att återhämta sig, förväntar sig TAT att roadshowen kommer att hjälpa Thailand att nå sitt mål att välkomna 5 miljoner kinesiska turister 2023.

Från 1 januari till 15 februari 2023 registrerade kungariket 161,540 2023 kinesiska turister. Under de tre månaderna januari till mars 2,000 kommer totalt 445,655 300,000 flygningar att ge XNUMX XNUMX platser från olika kinesiska städer till Thailand – inklusive Shanghai, Guangzhou, Hangzhou, Nanjing, Chengdu, Xiamen och Kunming – och TAT förutspår XNUMX XNUMX kineser till besök under denna period.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.